happy new year!

Beste bezoeker,

Ik wens je een gelukkig nieuw jaar met mooie belevenissen met je viervoetiger jachtvriend! Dit jaar gaat Dogwork op regelmatige basis halfdaagse workshops organiseren op zweetwerk gebied en letselherkenning. De setting waarin dit gebeurt zal klein zijn zodat iedereen voldoende informatie en quality time krijgt. Ook staat de zweetwerkclinic in Duitsland alweer in de stijgers. Eind april gaat de driedaagse inclusief jacht van start! met de apporteertrainingen pakken we de draad in het nieuwe jaar verder op en gaan we voor mooie trainingen richting B en A niveau.

Waidmannsheil en tot ziens in het jaar 2016!

Rick Siemens

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>