X-mas time

kerst

— — — — — — —

NEWSFLASH…
Afgelopen weekend (14 & 15 november) zijn er proeven van de NOJG en ORWEJA F zweetproeven geweest. Op de NOJG hebben twee Dogwork cursisten te weten Edith en Gerda, mooie resultaten weten te behalen op pittige proeven. Gefeliciteerd meiden!

Op de zweetproef F van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden hebben de cursisten van Dogwork Trainingen een heel mooi resultaat weten neer te zetten. Marijn Blom met Drago, is geslaagd voor de proef en heeft daarmee de derde plaats weten te behalen. Bernhard Arends met Szep heeft eveneens de proef behaald en zich als tweede geplaatst. De derde cursist die meedeed was Kees Kamphuis met zijn jonge reu Javik, zij hebben samen een heel mooi resultaat weten te behalen door de eerste plaats met 100 punten en het CAC-T in de wacht te slepen.
Jullie begrijpen dat ik zo trots ben als een pauw met zulke mooie uitslagen.

Wat een TOP-WEEKEND voor Dogwork en jullie!
Beste mensen, bedankt voor het vertrouwen in mij en van harte gefeliciteerd met het door jullie behaalde resultaat.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor jou door te nemen. info@dogwork. nl Privélessen zijn bespreekbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Hartelijke groet en een fijne dag,

Rick Siemens
0031 6 28 22 76 20

 

rietlogo zonder txt

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>